Begivenheden har allerede fundet sted.

Musikgudstjeneste med Rajery i Hørby Kirke

Mandag d. 6. juni 2022, kl. 10:00
Hørby Kirke, Faurbjergvej 3, 4300 Holbæk
Mikkel Vale

VERDENSMUSIK fra Madagaskar i absolut særklasse

RAJERY spiller på det madagassiske nationalinstrument valiha, et strengeinstrument udspændt på et stort bambusrør. Rajery mistede fingrene på sin højre hånd, da han var spæd. Ikke desto mindre spiller han, som havde han tre hænder. Med sig har han sine to sønner Zo og Jery på slagtøj og guitar. Endvidere medvirker en madagassisk bassist og en trommeslager.

RAJERY har i 20-30 år været hovednavn på verdensmusikfestivaler over hele verden. På grund af corona og visumkomplikationer var deres Danmarksturné ved at blive aflyst. Men den blev kun forsinket, og takket være det, blev der en ledig plads i koncertkalenderen, som Hørby Kirke var hurtig nok til at få fat i.

Det er ganske gratis. Først til mølle-princippet.