Når vi vender os mod naturen

Søndag d. 8. januar 2023, kl. 17:00
Udby Kirke, Udby Kirkevej 2, 4300 Holbæk
Mikkel Vale

Vi starter med aftengudstjeneste i Udby Kirke. Et rytmisk kor synger korstykker og nye salmer for os. Det vil være musik, der sætter ord på de ting, som vi i vores tid glædes over og kæmper med. Sognepræst Mikkel Vale vil, som han plejer, tale om Guds skaberværk og godt nyt fra den gamle bog.

Derefter er der middag i konfirmandstuen. Her har man mulighed for at snakke med hinanden, inden aftenens foredragsholder kommer på. Vi har lavet aftaler med folk, der er eksperter i kunstnerkollektiver, køkkenhaver og natursyn, men detaljerne er endnu ikke helt på plads. Aftenen slutter omtrent kl. 21.00.

I dag får vi besøg af Visible Voices, som er et øvet amatørkor fra Holbæk, som gennem 10 år er blevet ledet af sanger, musiker og akkompagnatør Tine Refsgaard. Visible Voices synger rytmisk kormusik i 4-7 stemmer. Som eksempler kan nævnes “Halleluja” (Cohen), “Stille før storm” (Sebastian) og “Viva la vida” (Coldplay) - med gode tekster om menneskelivet som en del af omdrejningspunktet.

Tilmelding senest fredag den 6. januar.