Filmklub i Udby

Onsdag d. 10. november 2021, kl. 15:00
Udby Kirke, Udby Kirkevej 2, 4300 Holbæk
Hedi Høck

Denne gang ser vi 'Good Will Hunting' (1997) instrueret af Gus Van Sant.

Will (Matt Damon) bruger det meste af sin tid på at hænge ud med vennerne og passe sit rengøringsjob på et af USAs førende universiteter indenfor matematik. Professor Lambeau (Stellan Skarsgård) ser en dag Will løse en hidtil uløst opgave, og han fatter mistanke om Wills store ikke-udforskede talent. Da Will efter et slagsmål er ved at ende i fængsel skrider professoren ind. Will kan dog kun løslades hvis han går med til at tage matematiktimer ugentligt og samtidig starte i terapi. Will hader autoriteter, og det bliver ikke let at finde en psykolog der kan holde til mosten... indtil Sean McGuire (Robbin Williams) dukker op.

Det er gratis og se med. Har du spørgsmål, er du velkommen til kontakte Hedi Høck på 2460 3848 eller hedih@mail.dk.